De 18e Wieringerlandshow in het Verenigingsjubileumjaar 2013

De 18e Wieringerlandshow in het Verenigingsjubileumjaar 2013
Deze gedenkwaardig Kleindiershow zal gehouden worden op

Zaterdag 9 – en zondag 10 november a.s.

Voorafgegaan door twee opbouw dagen donderdag 7- en Vrijdag 8 november Het geheel vindt wederom plaats in de manege van de Wiron ruiters. De idealen ruimte om van een kleindierenshow iets moois van te maken.
Nogmaals vooraf gaand aan deze twee show dagen is nog veel voorbereidend werk te doen. Daarom beste leden probeer in zoverre het in Uw vermogen ligt hier Uw inbreng aan te geven.Aanvang van diverse werkzaam heden zijn;Donderdagmiddag om 2 uur benodigde spullen opladen bij Lont in Zandburen, s’avonds om 7 uur aanvang opbouw. Vrijdag om 8 uur vervolg opbouw. Zondagmiddag 4 uur aanvang opruimen, na afloop nog even gezellig zitten met heerlijke snert en een drankje.In het vraagprogramma heeft U inmiddels kennis kunnen nemen van o.a. de inbreng tijden van de dieren, hoe laat de keuring aanvangt, welke keurmeesters er zijn uitgenodigd op de keurdag. En ook deze keer op de keurdag weer genoten kan worden van de nasi maaltijd.

Het bestuur heeft getracht weer ruim aantal te winnen prijzen samen te stellen. Als extra is er voor elke winnaar van een diergroep een oorkonde met foto van het betreffende dier te winnen . Daarnaast ontvangt iedere inzender een prijs ter herinnering van dit jubileum.

Afsluitend spreekt het bestuur de wens uit samen met U allen een paar gezellige –en vooral feestelijke dagen te mogen hebben en te genieten van veel ingezonden dieren.

Het Bestuur
Secr./Pennm.
N.G.Hoornsman.

Belangrijk; Advertentiegelden zijn nu heel noodzakelijk, Wij rekenen op U.
Tot ziens op de vergadering op Vrijdag 11 Oktober.

%d bloggers liken dit: