Nut en GenoegenRegionaleWieringerlandshow

De 27ste Wieringerlandshow ligt weer achter ons.

Ik wil graag alle fokkers bedanken voor hun deelname aan de eerste Regionale bondsshow West, welke ondergebracht was op onze show. U allen heeft gezorgd dat er een prachtige diversiteit aan rassen en kleurslagen  aanwezig was op de show.

Foto Herman Loer

Noemenswaardig was de kwaliteit van de aanwezige rassen, ik heb van diverse keurmeesters vernomen dat het echt genieten was tijdens de keuring. In meerdere rassen was het peil zo hoog dat het: “ F predicaten regende “.  Dat 3 konijnen gehoogd zijn naar het predicaat Uitmuntend is veel zeggend.

Foto Herman Loer

Van vele deelnemers hebben we tijdens en na de show lovende woorden mogen ontvangen. Dit  doet ons als drie mans bestuur goed, ergens ja tegen zeggen en het proberen waar te maken zijn werelden van verschil. Gezien uw positieve reacties is het ons gelukt en daar zijn we als kleine verenging erg trots op.

Natuurlijk waren er punten die voor verbetering vatbaar zijn, de eindkeuring die nu in groepen moest plaatsvinden, verliep niet geheel vlekkeloos. Voor was dit de eerste keer, maar ik beloof u, hier gaan we aan werken zodat het bij de eerstvolgende keer gladjes gaat verlopen.

Foto Herman Loer

Ik hoop dat u allen met een tevreden en voldaan gevoel huiswaard bent gekeerd. De catalogus met uitslagen staan inmiddels op onze website Wieringerlandshow, geniet ervan. We hopen u volgend jaar weer in goede gezondheid te mogen begroeten op onze show.

Namens het bestuur,

Voorzitter Nut&Genoegen

Cor Bregman