Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/vhosts/wieringerlandshow.nl/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6078
Inschrijving Wieringerlandshow geopend – PKV Nut en Genoegen – Wieringen
Nut en Genoegen

Inschrijving Wieringerlandshow geopend

Op zaterdag 9 november 2019 vindt voor de 24ste keer de Wieringerlandshow plaats. Dit jaar voor de derde keer een  eendaags keuring.   Hiervoor willen U graag uitnodigen om aan deel te nemen. Het is een unieke kleindierenshow met open keurdag in de kop van Noord-Holland. De kleindierenshow wordt georganiseerd door Nut en Genoegen, Wieringen.

Districtshows
Ondergebrachte districtshows van:

Inzenders hebben gedurende de gehele show vrij entree.

Vraagprogramma
Het vraagprogramma en inschrijfformulier kan je vinden op de website www.wieringerlandshow.nl

De inschrijving sluit op 20 oktober 2019, maar via e-mail (tentoonstelling@wieringerlandshow.nl  ) of via het digitale-formulier op de website (via deze link Digitaal inschrijven ) kan U nog wel inschrijven tot met vrijdag 26 oktober 2019.

De show zal worden gehouden in de manege van De Wironruiters aan de
Lonjeweg 1, 1777 JG  te Hippolytushoef