Nieuwe bestuursleden

Tijdens de jaarvergadering van 13 maart 2015 zullen er drie bestuursleden aftreden. Te weten: Klaas Hoornsman, secretaris en penningmeester, Dré Bontekoning, notulist en Rob van der Steen, bestuurslid.

Voor deze plekken in het bestuur hebben zich drie leden verkiesbaar gesteld tot nu toe. Te weten: Denise Poolman, Jan Bouwers en Margret Bos. Zij  willen graag van de mogelijkheid gebruik maken om zichzelf voor te stellen.

Denise stelt zichzelf beschikbaar voor de functie van secretaris en penningmeester:

Mijn naam is Denise Poolman en woon in Wieringerwerf.  Ik fok rex konijnen in de kleur geel en blauw. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de keuken van een verzorgingshuis in Den Helder. In mijn vrije tijd ben ik bezig met het verzorgen van de konijnen, mijn paard of ik ben te vinden in de sportschool .Ik ben altijd wel bezig en ben niet een persoon wat graag stil zit. Ik ben leergierig en sta altijd wel open voor nieuwe uitdagingen.

Jan stelt zichzelf beschikbaar voor de functie van notulist

Ik ben Jan Bouwers, ben geboren en getogen in Breezand. 56 jaar jong, getrouwd met Tinie en Dennis onze zoon. Ben sinds 2011 ZZP-er in de Agrarische sector en dan speciaal in de bloembollen. Sinds een aantal jaren lid van Nut en Genoegen. Me zoon Dennis en ik ons hebben toegelegd op het fokken van ras konijnen. Hier voor hadden we de zgn. huis, tuin en keuken konijnen. Maar nu u kent ze wel, De Rode Nieuw-Zeelanders. We doen dit met veel plezier en zien een duidelijke voor uitgang.

Waarom in het bestuur van Nut en Genoegen?

Je kunt je zelf dan nuttig maken in een hobby die je leuk vind. Ik hoop dat ik met de andere bestuursleden en de andere leden een goed team kan vormen om de vereniging nog verder vooruit te doen komen.

Margret stelt zichzelf beschikbaar als bestuurslid, daarnaast zal zij de redactie van de nieuwsbrief op zich nemen.

Mijn naam is Margret Bos, geboren en getogen in Anna Paulowna. Ik fok Nederlandse Hangoordwergen met rus tekening zwart. Daarnaast hebben we Sérama’s thuis lopen van mijn zoon en inmiddels ook van mijn dochter(s). Naast mijn gezin werk ik in de huisartspraktijk in Breezand als praktijkondersteuner somatiek. Dat houdt in dat ik de zorg voor chronisch zieken begeleid.

Inmiddels ben ik al vele jaren lid van Nut en Genoegen, zo’n 20 jaar al. Aangezien ik volop geniet van deze hobby en de gezelligheid die het meebrengt, hoop ik mijn enthousiasme mee te brengen naar het bestuur zodat we met zijn allen nog lang mogen genieten van een fijne club met leuke evenementen.
Op a.s. vergadering kunt u stemmen.

Indien u zichzelf beschikbaar wilt stellen voor een functie binnen het bestuur, dan kunt u zich melden bij het bestuur via Klaas Hoornsman, secretaris.

imagesCA415FAE

%d bloggers liken dit: