Schager Paasveetentoonstelling 2014

Na de goed geslaagde Kleindiershow op de Schager paasveetentoonstelling van 2013 wil ik weer uw aandacht vragen voor de komende show op woensdag 9 april 2014. We rekenen weer op tienduizenden bezoekers uit het hele land, dus over publiek hebben we nooit te klagen. De plaats is weer vanouds op het mooie binnenplein van het overdekte Makado-winkelcentrum in het hartje van Schagen. Vorig jaar hadden we een hele mooie , zeer afwisselde collectie dieren  ruim 170 stuks. Het was verdeeld over zo’n 45 verschillende rassen in vele kleurslagen   (Konijnen, hoenders, dwerghoenders ,duiven en cavia’s) .   Het geheel  konden we  dat jaar ruim kwijt op het plein zodat de presentatie naar het publiek er weer gelikt uitzag, dan is het ook een goede propaganda voor de kleindiersport met veel informatie voor  een ieder die wat vragen wil. Wij vragen dan ook weer uw medewerking door wat,  in een zo groot mogelijk variatie in te zenden want vooral de afwisseling is hier heel belangrijk. Zoals gewoonlijk zijn de duiven wat minder vertegenwoordigd, dus fokkers doe je best dan zorgen wij voor de nodige propaganda. Verder vragen wij natuurlijk weer hoenders, konijnen , cavia’s en kleine knagers. Dit geheel dan weer onderverdeeld in jong, oud, nesten, trio’s of koppels.

Voor de hoenders zullen we het enten dan weer gaan verzorgen, bijna zonder kosten mits het niet over te grote afstanden uitstrekt. Dit zal half maart gebeuren. Neemt U alstublieft vroegtijdig even contact met mijn op zodat wij het geheel kunnen inplannen. Deze enting is tevens nog geldig voor de Landbouwtentoonstelling in Opmeer op de eerste maandag in augustus.

Inkooien: woensdag 9 april  2014 om 8.30 uur.

Prijsuitreiking: om ongeveer 13.00 uur.

Uitkooien : woensdag middag om 14.00 uur.

De keuring geschied door erkende keurmeesters. De prijzen zijn heel mooi, het inschrijfgeld laag en er is natuurlijk geen intreegeld.

Wij zouden dus zeggen:

Tot ziens op de Schager Paasveetentoonstelling, een uitje voor het hele gezin.

Informatie over de paasveetentoonstelling en eventueel een vraagprogramma kunt u krijgen bij:
Jac Langes
Molenvaart 303
1761 AG Anna Paulowna
Tel: 0223-522903 of  06-54324940
E-mail: Jaclanges@quicknet.nl
 

%d bloggers liken dit: