Schager Paasveetentoonstelling 2016

Na de goed geslaagde Kleindiershow op de Schager paasveetentoonstelling van 2015 wil ik weer uw aandacht vragen voor de komende show op woensdag 16 maart 2016. We rekenen weer op tienduizenden bezoekers uit het hele land, dus over publiek hebben we nooit te klagen. De plaats is weer vanouds op het mooie binnenplein van het overdekte Makado-winkelcentrum in het hartje van Schagen. Vorig jaar hadden we een hele mooie , zeer afwisselde collectie dieren  ruim 170 stuks. Het was verdeeld over zo’n 45 verschillende rassen in vele kleurslagen   (Konijnen, hoenders, dwerghoenders ,duiven en cavia’s) .   Het geheel  konden we  dat jaar ruim kwijt op het plein zodat de presentatie naar het publiek er weer gelikt uitzag, dan is het ook een goede propaganda voor de kleindiersport met veel informatie voor  een ieder die wat vragen wil. Wij vragen dan ook weer uw medewerking door wat,  in een zo groot mogelijk variatie in te zenden want vooral de afwisseling is hier heel belangrijk. Zoals gewoonlijk zijn de duiven wat minder vertegenwoordigd, dus fokkers doe je best dan zorgen wij voor de nodige propaganda. Verder vragen wij natuurlijk weer hoenders, konijnen , cavia’s en kleine knagers. Dit geheel dan weer onderverdeeld in jong, oud, nesten, trio’s of koppels. We zijn opzoek naar nieuwe inzenders jong of oud het maakt niet uit, er is ook bij ons een dalend aantal inzenders afgelopen jaren en dat is jammer mede omdat we toch onze gezamenlijke hobby hier promoten.

Voor de hoenders zullen we het enten dan weer gaan verzorgen, zonder kosten mits het niet over te grote afstanden uitstrekt. Dit zal eind februari/begin maart gebeuren. Neemt U alstublieft vroegtijdig even contact met mijn op zodat wij het geheel kunnen inplannen. Deze enting is tevens nog geldig voor de Landbouwtentoonstelling in Opmeer op de eerste maandag in augustus.

Inkooien: woensdag 16 maart  2016 om 8.30 uur.

Prijsuitreiking: om ongeveer 13.00 uur.

Uitkooien : woensdag middag om 14.00 uur.

De keuring geschied door erkende keurmeesters. De prijzen zijn heel mooi, het inschrijfgeld laag en er is natuurlijk geen intreegeld.

Wij zouden dus zeggen:

Tot ziens op de Schager Paasveetentoonstelling, een uitje voor het hele gezin.

Het inschrijven kan dit jaar ook digitaal, ga naar www.paasveeschagen.nl en volg de instructies.

Informatie over de paasveetentoonstelling en eventueel een vraagprogramma kunt u krijgen bij:

Inschrijfbiljet Kleindierensport 2015a (1)

Jac Langes

Molenvaart 303

1761 AG Anna Paulowna

Tel: 0223-522903 of  06-54324940

E-mail: Jaclanges@quicknet.nl

%d bloggers liken dit: